A . A . A u Domu kulture „Studentski grad“

U četvrtak, 4. maja 2017. godine, sa početkom u 19 časova, u domu kulture „Studentski grad“ održano je veče posvećeno internet portalima koji se bave kulturnim i umetničkim sadržajima. Ja sam, kao jedini član redakcije bloga A.A.A učestvovala u razgovoru sa urednicima i autorima drugih internet mesta posvećenih pomenutim temama. Na fejsbuk stranici DKSG pisalo je sledeće:

Naši gosti biće urednici/urednice i autori/autorke internet portala koji se bave umetnošću, književnošću i kritikom. Razgovaraćemo i razmeniti iskustva i mišljenja na teme kao što su: mogućnosti kreiranja kulturne politike, delovanje u institucionalnim i vaninstitucionalnim okvirima kulture, čitalačka publika, opstanak i budućnost ovakvog vida bavljenja književnošću.

Učestvuju: Kultur Kokoška (Anja Anđelković), Agon (Bojan Savić Ostojić), Glif – portal za književnost i kulturu (Danilo Lučić), Art-Anima (Dragoljub Igrošanac), Kultiviši se (Sonja Todorović), A . A . A (Ana Arp), Časopis Kult (Milena Kulić) i Beton (Saša Ćirić).

Ana Arp

Ana Arp je autorka sajta A.A.A